Svalebøg

Verden er visuel

Videojournalist

Video kan noget stillbilleder ikke kan – uanset, hvor gode billederne er. Video kan udtrykke følelser, liv og lyd. – Video appellerer på en og samme tid til flere af vore sanser og hjerneområder. 

Når det kommer til den digitale billedfortælling, historier og opslag på hjemmesider og på Facebook, er der ingen tvivl om, at video kommer i første række. Video prioriteres højt, deles mest og har flest visninger.

I dag kan alle lave et billede eller en video – og gør det. Det meste er usammenhængende, journalistisk dårligt og i en elendig kvalitet. Et produkt, der oftest er mere afskrækkende end indbydende. 

Du har brug for en videojournalist

Skal din historie fortælles i levende billeder, skal det gøres ordenligt og professionelt af en videojournalist. En videojournalist der finder den rigtige vinkel, det rigtige indhold, de rigtige fotografiske billeder. En videjournalist, der kan redigere, tekste og konvertere professionelt. – Kontakt Svalebøg. Vi har mange års erfaring i, at fortælle små historier i levende billeder.

Husmandens Kerner

74-årige Børge Jensen fra Langsted på Fyn arbejder med at redde en levende kulturarv. Han dyrker gamle kornsorter og andre kulturhistoriske planter. Noget af hans høst ender som gourmet-øl eller i en genbank på Svalbard, hvor kulden sørger for at bevare frø og kerner for eftertiden.

Jeg glemmer det aldrig

99-årige Gustav Holmberg fra Odense oplevede 2. Verdenskrig på klos hold. Som frihedskæmper deltog han i arbejdet med nedkastninger, var med under augustoprøret, tilskuer til en likvidering og lå i krydsild på Flakhaven, mens kuglerne piftede om ørene på ham, på befrielsesdagen den 5. maj.

Svend Erik og Amar

20-årige Amar fra Damaskus i Syrien er flyttet ind hos 71-årige Svend Erik fra Aarup. De to hygger sig sammen i et forunderligt bofællesskab, hvor Amar har lært dansk på rekordtid. – Og de hjælpes ad med madlavning, have og tager på ture sammen.