Svalebøg

Verden er visuel

Fotojournalist

Som fotojournalist har Svalebøg dokumenteret utallige kongebesøg.
Dronning Margrethe på besøg i Nyborg. Foto: Nils Svalebøg

Det er ingen overdrivelse, når man siger, at et godt billede fortæller mere end tusind ord.

Teksten glemmer vi, men der er billeder vi bliver ved at huske. Billeder, der har gjort indtryk på os. For det meste fordi, de er taget på det rigtige øjeblik af en fotojournalist, der har brugt hoved, talent, intuition, psykologi og teknisk viden til at opnå netop det billede.

Gode billeder opstår ikke af sig selv

Ikke mange gode billeder opstår af tilfældigheder. Som regel kommer der ikke noget godt ud af det, når en mobiltelefon rives op af lommen og forsøges brugt til billeder og video. Det meste ender med en indholdsmæssig ligegyldig og teknisk dårlig registrering. Et billede eller en video, der i bedste fald kan bruges som minde, men aldrig burde ramme et større publikum eller et betalingsprodukt.

Hos Svalebøg kan du regne med, at viden, uddannelse og over 40 års erfaring, som pressefotograf, fotojournalist og videojournalist borger for kvalitet. En kvalitet, der er svær at finde i dag, hvor der kun er få “rigtige” pressefotografer tilbage, der kender faget til bunds, kan deres håndværk og har talentet.

Alsidigheden er stor. Svalebøg kan på freelancebasis levere nyheds- reportage- feature – sports- portrætfotos og meget andet.

Fra hjemløse til kongelige. Svalebøg færdes hjemvant i alle samfundslag.
Fra gadens børn til kongelige. Svalebøg færdes hjemvant i alle samfundslag.